Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ukida se slava Novog Sada?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine dostavila je predsedniku Skupštine grada predlog da se dnevni red naredne sednice gradskog parlamenta dopuni sa tačkom o ukidanju slave Grada Novog Sada.

Grad ne planira Zoološki vrt

Nakon uličnog performansa kojim su tri udruženja za zaštitu životinja želela da skrenu pažnju da u Novom Sadu nije potrebno otvaranje zoološkog vrta, aktivisti ovih organizacija najavljuju još protesta narednih meseci.

Pokrajinski fond i dalje duguje milione

Fond za kapitalna ulaganja još nije izmirio svoje obaveze prema preduzećima koja su radila na projektima ove pokrajinske institucije, zbog čega su dovedena u težak materijalni položaj.

U subotu u Kaću "Čvarak fest"

U Kaću se u subotu održava drugi po redu "Čvarak fest", manifestacija čiji je cilj čuvanje i negovanje tradicije vojvođanske kuhinje i narodnih običaja.

Bez vode viši spratovi i Karlovci

Zbog radova na staroj filter stanici na Pogonu za preradu i distribuciju vode moguće je da će biti nešto slabiji pritisak vode na višim spratovima zgrada i rubnim delovima vodovodnog sistema, obavestili su iz "Vodovoda".

Predavanje za trudnice

Predavanje za trudnice biće održano u prostorijama MZ "7. juli", u Miše Dimitrijevića 74a, u utorak, 22. novembra, u 18 sati.

Beskućnici sve mlađi

Usluge Prihvatilišta i dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu i Futogu, poslednjih godina sve češće koriste mlađe osobe, a među njima je sve više intelektualaca koji, uglavnom zbog lošeg načina života, ostaju bez ičega.